luni, 27 septembrie 2010

Gabriel Afuza iubeşte şi este iubit de camera foto

Gabriel Afuza iubeşte şi este iubit de camera foto

Gabriel iubeşte camera foto

Gabriel iubeşte camera foto

Din clasa a V-a, Gabriel Afuza este pasionat de fotografie şi IT. Iubeşte camera de fotografiat ţi îi place să surprindă în obiectiv tot ceea ce consideră că trebuie imortalizat. Frumosul, urâtul, hilarul, sentimentele umane sunt imortalizate de Gabriel în imaginile sale cu care a participat la numeroase concursuri şi expoziţii.
Din anul 2003 este membru al Cercului Video-Foto de la Palatul Copiilor. În acelaşi timp activează şi în cadrul cercului video de la Liceul Pedagogic.
Pentru el fotografia, înregistrarea video şi IT-ul sunt pasiuni pe care le cultivă cu ineters şi susţinere. Fac parte din viaţa lui şi le dedică tot timpul liber.Ar face poze ore în şir, ar surprinde orice gest,orice mişcare, orice freamăt, orice ar putea rămâne în memoria colectivă sau măcar a celor pasionaţi de arta fotografică.

„Am participat la toate expoziţiile de sfârşit de an din acdrul cercului. Am participat şi la expoziţii tematice“, spune Gabriel.

Filme şi reportaje
 A realizat numeroase filme şi reportaje pentru televiziune. Majoritatea filmelor sale au fost difuzate la postul local de televiziune. Reportajele au surprins crâmpeie din viaţa reală, din cotidianul oraşului, cu părţile lui albe, cu părţile negre sau gri.

„ Totodata am luat parte la realizarea emisiunii „PAS CU PAS” iniţiată în cadrul cercului Foto-Video condus de profesorul Davideanu Niculae de la Palatul Copiilor Tulcea.Menţionez asta pentru ca dânsul a iesit la pensie, iar în suflet am un regret. Primii paşi în tainele artei fotografice cât si cinematografice îi datorez domnuluilui profesor cu recunoştiinţă“, spune Gabriel.


Amănunte în ediţia tipărită de astăzi a Adevărul de Seară

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu